Copenhagen Tantra tilbyder tantramassage og behandlinger, som løsner op i både krop og sind. Book din tid nu! Tantra massage er en unik, meget afstressende, sensuel og seksuel massageform. Denne massage kan varmt anbefales til at opløse gamle spændinger. En efterfølgende rutinemæssig endoskopi på Amager Hospital i onsdag beviste at Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min. Tantra massage mænd: Sensuel, nærværende og kærlig helkropsmassage hvor jeg bruger mine Du kan læse mere om tantra massage København her.

Tantra massage mænd, kvinder og par⎥Tantramassage til mænd i København

En efterfølgende rutinemæssig endoskopi på Amager Hospital i onsdag beviste at Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min. Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København.

Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl. Til tantra-massage er Klienterne helt nøgne, og massøren har kun et par trusser på.

Tantra massage Amager – Lær at give din kæreste fantastisk tantra massage. De blide berøringer i tantra massage, vil sende din kæreste i den syvende himmel. I kan også få energiudveksling som par. Hvis du vil vide mere, så klik på. En efterfølgende rutinemæssig endoskopi på Amager Hospital i onsdag beviste at Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min.

Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail