Fyre fortæller, hvordan det er at leve med en kæmpe-diller "Jeg er pinlig berørt, fordi min penis er så stor, at jeg aldrig kan skjule en akavet erektion.".Eksik: voksenlege. Du starter med at øve på en meget stor, skrællet banan. Prøv at lade en banan glide ind og ud af din hals uden at synke, indtil du er i stand til at slappe af i din. Endnu et tillægsspørgsmål til for stor diller-spørgsmålet Hvad er du mest til: Kan godt li, at der er noget forhud at lege med og køre hen over. Én teori lyder, at kvinder foretrækker en stor penis, fordi den kan give dem Er du en homoseksuel mand med en lille diller, bliver det mere  Eksik: voksenlege.

Der findes 7 slags tissemænd | MIG OG MIN TINDERBABY

Du starter med at øve på en meget stor, skrællet banan. Prøv at lade en banan glide ind og ud af din hals uden at synke, indtil du er i stand til at slappe af i din.

Endnu et tillægsspørgsmål til for stor diller-spørgsmålet Hvad er du mest til: Kan godt li, at der er noget forhud at lege med og køre hen over. Fyre fortæller, hvordan det er at leve med en kæmpe-diller "Jeg er pinlig berørt, fordi min penis er så stor, at jeg aldrig kan skjule en akavet erektion.".Eksik: voksenlege.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail